28. feb, 2017

Tro på seg selv

Det å tro på seg selv er viktig . Om vi ikke har tro på det vi gjør så blir det litt halveis tror jeg . 

Når jeg skriver readinger må jeg ha full tillit . Jeg kan ikke begynne å tvile på at det jeg skriver stemmer , da blir det bare tull. Men jeg må si at jeg av og til tenker på det jeg har sendt fra meg og noen ganger kan jeg tenke at nå får jeg en sint mail tilbake , "dette var jo bare tull og tøys" :-D  Jeg er blir alltid glad når jeg får de gode tilbakemeldingene og det er noe jeg får hele tiden . Da takker jeg mine guider , hjelpere , Gud og alle jeg kan komme på hehe . 

Jeg hadde så klart betalt tilbake pengene om det jeg skrev var helt på jordet , men til dags dato har ingen klaget på en reading jeg har gjort .  Jeg kan ha dager der jeg er fryktelig sliten , da tar jeg ingen readinger . Jeg venter til jeg er klar i hodet igjen og skriver den da. Det hender det skjer noe annet enn det jeg har sagt ,men så har jeg også sagt at jeg "spår" ikke men mange spør om det alikevel , og jeg svarer at det "kan" bli slik . Det er selvutvikling jeg  egentlig skal jobbe med ,så kan hende må jeg bl strengere framover ? Vi får se . 

Av og til er jeg totalt utmattet etter å ha skrevet i flere timer, føler meg nesten dårlig . Energiene kan bli så intense når jeg skriver , ordene bare rauser på og jeg kan nesten ikke stoppe . Det er først etterpå jeg kjenner at nå Tone har du vært litt for ivrig hehe . 

Før så leste jeg ofte at om du bruker deg selv på en "riktig" måte så blir du ikke sliten ! Det er jo bare tull . Jeg elsker å synge av og til ,male bilder , fotografere , snakke med folk osv men jeg kan da bli fryktelig sliten , sånn god sliten som jeg kaller det . 

Joda ,jeg er i flowen men den tar på kroppen min, den er ikke så glad i alt det jeg finner på å gjøre selv om det gjør meg lykkelig . Vi er vel forskjellige også tenker jeg . Jeg følte meg utslitt som 15 åring pga erfaringer jeg hadde med meg , da skal det litt til å snu det, åpne opp og rense ut. 

Jeg tillater meg å kjenne på at jeg er sliten ,som etter en god treningsøkt , jeg svetter og puster tungt, noen holder pusten og svetter ikke . Noen har bedre kondis enn meg ,eller de tar det ikke så alvorlig dette med treningen , løfter litt og småløper litt . 

Men uansett hva jeg gjør så gjør jeg det fordi jeg liker det, jeg er avhengig av å trene f eks . Etter mange readinger så er trening utrolig energi givende, hodet kobler ut og kroppen får brukt seg , den liker det . Der har jeg tro på meg selv , er alltid fornøyd med min treningsøkt , kroppen er i god form , god nok . Men ingen betaler meg for å trene , jeg betaler for å trene . Jeg får ingen penger tilbake om jeg ikke trener bra nok hehe . Det ville være å lure meg selv å betale for noe jeg ikke "fikk" . Jeg må gi det til meg selv , jeg har jo betalt for det :-) Folk betaler meg for å bli "lest" da må jeg også gjøre en god jobb , ellers hadde jeg ikke orket rett og slett . Det blir som å selge klær som går i stykker i løpet av noen dager , hvem hadde orket det ? Hva hadde det gjort med selvfølelsen ? 

Finn noe som gjør at du får tro på deg selv, finn noe du kan mestre , et eller annet som gir deg en god følelse av å få til NOE . Det kan være alt mulig egentlig , bake ,vaske ,pynte osv . Ros deg selv for det , da føler du deg verdsatt, å bare gjøre ting du ikke kan , ting du er sånn halvveis fornøyd med , gir det deg kanskje en følelse av at du ikke duger , bekrefter at du ikke kan tro på deg selv ? Da må du finne på noe annet .

Husk at øvelse gjør mester, noen ganger må vi trene for å bli gode , jeg må også jobbe hele tiden for å utvikle meg som en "kanal". Jeg kan svitjse på og av som jeg vil, ofte så vil jeg ikke når jeg egentlig kunne , det er fordi jeg før i tiden var PÅ hele tiden , følte jeg mistet meg selv, Tone ble liksom borte , "alle" vil bli kjent med meg for da kunne de spørre meg om ting , og jeg svarte. Fordi jeg trodde det var en plikt , at de evnene var "gitt" meg for at jeg skulle bruke de når andre krevde det, så mye har jeg måttet lære . Det ble også sagt at en god healer sa jo aldri NEI , kan jo le av det i dag hehe :-) Egenkjærligheten var det vel så som så med . 

Nå er det jobben min , så nå skiller jeg mellom jobb og fritid , det MÅ jeg gjøre for å ha et godt liv.  Det hender fortsatt at jeg spør meg selv om jeg ikke skulle bare ha en vanlig jobb , ei synsk dame i Florida sa det til meg . "Du vil alltid spørre deg selv om det er dette du skal drive med " , og det hadde hun rett i .  Jeg kan være skikkelig oppatt av dette arbeidet mitt over lang tid  ,så kan tvilen komme, skal jeg finne på noe annet ? Så går det over , jeg husker hva hun sa . Nå er det helt greit at jeg lurer på det av og til . Selv om jeg VET innerst inne at det er bare noe jeg MÅ gjøre .