5. aug, 2016

HAR DU STØTTE FRA DINE NÆRMESTE .

Hjerte Jeg er så heldig å ha støtte fra mann min ,min sønn og stebarn og øvrige familie som jeg har kontakt med. Noe annet ville være utenkelig for meg . Min nærmeste støttespiller som er min ektemann må ha respekt for det som er min jobb. Det går begge veier. Jeg blir trist når jeg hører om familie som latterliggjør sine nærmeste . Da har de en jobb å gjøre med seg selv . Hva er galt med å ha litt mer anntenner enn det mange andre har ? Tro på noe annet enn det "alle" andre gjør . Er du en fare for deg selv og andre om du gjør det ? Og spiller det noen rolle om min mann tror på det jeg gjør eller ikke ? 

Nei han må ikke tro på alt jeg driver med eller forstå det ,det forventer jeg ikke, han har sine inntresser og jeg mine , det er ikke alt med bil jeg forstår heller,det er hans hovedinntresse. Jeg er stolt av han , at han har fått med seg såpass at det er mer mellom himmel og jord enn det vi kan se med det blotte øyet . Vi har respekt for hverandres inntresser . Noe annet ville være å tråkke på den man er glad i og elsker . Da er det nok ikke kjærlighet som binder dere sammen men noe annet . Er du glad i noen så gjør du alt du kan for at de skal føle DET Hjerte. Latterligjøring , hån og forakt har ingenting med kjærlighet å gjøre . 

Jeg har opplevd at mennesker ikke har kunnet skrive på veggen min at de vil være med i en trekning pga familien . Hva er dette?  Var det meg så ville jeg kuttet all kontakt, jeg har lært så mye om det å være seg selv , det å være MEG  slik jeg er og ikke slik andre vil jeg skal være . 

Er denne motstanden en "krykke" for deg slik at du slipper  å bruke evnene dine ? Noen ganger kan vi sabotere oss selv ved å bli der vi blir holdt tilbake og stoppet . Så kan vi skylde på han , henne og de for at vi ikke lykkes ,er ulykkelige osv . Tenk litt på DET , kan hende har du også en jobb å gjøre med deg selv ? 

Så heldig jeg er som har støtte , men så har jeg også valgt de inn i livet mitt og de meg , tusen takk HjerteHjerteHjerte