31. mai, 2016

Hva er riktig å gjøre :-) Kurs eller ikke kurs .

 
 
 

  Jeg leser at noen er så opptatt av at det er riktig/feil å gå kurs for å utvikle evnene sine . Det er faktisk helt opp til deg og hva DU føler du har behov for. Selv om jeg aldri har gått kurs så betyr ikke det at det passer for alle, jeg har en egen greie på det at jeg vil lære å stole på meg selv og lytte innover. Jeg lager også musikk, har aldri lært det heller , jeg maler bilder , har aldri gått på kurs for det heller jeg. Jeg prøvde et tegnekurs og malekurs men det ble helt feil for meg , jeg er en person som handler mye utifra min egen intuisjon , kan nesten ikke følge en kakeoppskrift fordi jeg ønsker å gjøre det på MIN måte . Nå har jeg forstått at skal jeg ha akkurat DEN kaken så følger jeg den oppskriften , visse ting har sine regler som vi må følge , eller sitt "system" .  En bilmotor bygges på SIN måte .

Om du vil bli god og trygg på evnene dine så må du øve deg , gjerne hver dag . Jeg har ikke gått noen kurs fordi det passer MEG ,som sjel er jeg fri til å velge det som jeg føler er rett for meg . Kroppen er mitt kjøretøy og sjelen er meg . Jeg har " utviklet" en tro på at vi kan så mye mer enn det vi lærte på skolen og det som står i bøker passer ikke alltid med min opplevelse av " livet". Jeg kunne allerede mye før jeg ble inkarnert og det gjorde vel du også ? 
Kan vi/du/ jeg ikke bare enes om at du velger det som passer deg best , for da handler du utifra deg selv.  Og hvem skulle jeg gått i kurs hos tenker jeg , hvem kan lære meg å stole på meg selv ,for det er det det handler om , å vite at du kan det du driver med , ha tillit , ikke opphøye meg selv til noe spesielt men ikke gjøre meg mindre enn det jeg er heller . Jeg har aldri funnet noen å gå i lære hos så jeg har på en måte blitt "tvunget" til å utvikle meg gjennom å erfare, lytte,føle,se ,bruke "alle" mine sanser. De vi alle har men ikke alle ønsker/skal/vil bruke de Hjerte. Tone