Velkommen til min side. Welcome to my site .

Hjerte Hei .

Noen av dere kjenner meg allerede fra før gjennom facebook og readinger dere har mottatt. 

Jeg har også jobbet som healer i mange år med eget sted i Lier og her på Kongsberg.

For dere som ikke kjenner til mitt arbeide kommer det en kort presentasjon her .

Jeg jobber med readinger og healing , der jeg bruker min synskhet , intuisjon og kanaliserer noen ganger fra min hjelpeengel . Jeg er født med disse evnene og har aldri gått kurs men har blitt godkjent healer og har lært om etiske retningslinjer .  Jeg har utviklet mine evner mer og mer igjennom årene som er gått . Jeg setter ærlighet og taushetsplikten min veldig høyt .

HVA KAN JEG HJELPE MED . 

Det jeg kan hjelpe med er å gi veiledning innen forhold, kjærlighet ,jobb ,relasjoner til andre men også se hva du skal utvikle og jobbe med i deg selv . For å komme videre må vi ofte se hva vi driver med, hva er det som stenger her, er det mine tanker, karmiske utfordringer eller er jeg for utålmodig, på "feil" spor . Jeg ser også hva som kan forandres på i et parforhold for å få det bedre eller forstå hva det er som skaper disse gnissningene.  Vi er sjeler i en kropp ,  sjelen som du ER har mye den vil erfare her på jorden slik at du kan utvikle deg . Jeg ser også dine chakraer og om det er blokkeringer der og hva det handler om.  Er du trist , har angst , eller bare trenger litt støtte og veiledning på veien , det er mange plan som jeg kan hjelpe på. 

Hva er det som gjør at folk hele tiden oppsøker oss ? Hvem er ikke usikker av og til på hvilken vei vi skal gå , er det da så rart å spørre noen som har litt mer "oversikt" enn det du selv har i øyeblikket . 

Jeg er en ganske så jordnær person og snakker et språk som alle forstår ,

min agenda er ikke å være så mystisk  men å hjelpe mennesker som ønsker hjelp. 

Mine readinger er personlige og jeg beskriver personlighetstrekk som ikke passer på alle og mine tilbakemeldinger bekrefter det .

HEALING /FJERNHEALING 

Den healingen jeg gir sier veldig mange gir mer indre ro.  Kommer mer inn i deg selv og får mer kontakt med dine følelser og behov . Det som er blokkert kan åpnes og du kan få en bedre flyt i kroppen, få mer energi og veiledning til videre vekst .

Fjernhealingen har hjulpet mye på bedre søvn blant annet Kul.

 

 HUSRENS :

Har du uro hjemme eller føler du at det er noe som tynger slik at humør og pusten er tung feks . Mange merker det fysisk på kroppen men også lyder og ting som bare forsvinner for så å dukke opp helt andre steder. Jeg har mange positive tilbakemeldinger på at det har blitt vesentlig bedre hjemme, lettere å få gjort ting og søvnen er god igjen . 

Jeg ser hvor det er uro evnt tung energi og får kontakt med den/de som er der . Spør hva de vil og er som regel en veldig "fin" jobb å gjøre . Hjelper de til å gå videre dit de skal .

Føler meg som verdens heldigste i den jobben jeg har Hjerte. Jeg er veldig glad i alle kundene mine , og alle som er med på siden min på facebook og i gruppen min der .   Vit at det betyr veldig mye for meg . Jeg leser en og en kommentar Smiler
 stort.

BESTILLING MÅ GJØRES PÅ MAIL ELLER PÅ SMS - tone.charity@yahoo.no )93616569 

 

Hvordan komme i kontakt med meg . Bestille reading .

Kul Om du ønsker å bestille reading så send meg en mail med dine spørsmål til tone.charity@yahoo.no eller ta kontakt på facebook https://www.facebook.com/toneshealing/

 

 

 

 

 En klokketime koster 700 kr .

30 min koster 400 kr . 

Fjernhealing m relevant reading kr 350 .-

Healing på mitt kontor på Kongsberg koster kr 700.-  

 

Husrens kr 400 for en time ,noe som normalt pleier å holde . Du må betale ekstra for bensinen og kjøretillegg . 

 

Nye kunder må betale på forskudd . Dette er fordi jeg har b.l.a sendt fjernhealing med positive tilbakemeldinger og gjort readinger uten å få betalt . Jeg har vært litt for "snill" - Lærer så lenge man lever Kul

Etter at jeg har lest dine spørsmål sender jeg deg konto nr . Det er fordi jeg vil se om det er spørsmål jeg kan hjelpe deg med før du betaler .  Du kan også vippse eller betale via Pay pal . 

Med vennlig hilsen

Tone Veiulfsen Østbye